Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

1.1.         Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2.         Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo  (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

1.3.         Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.

1.4.         Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

1.5.         Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

1.6.         Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

1.7.         Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.

1.8.         V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 11.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

              požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

                požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

1.9.         Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

1.10.      Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.


Akční nabídka

Mramorovací barvy MARABU

Mramorovací barvy Jsou barvy, se kterými snadno a rychle vykouzlíte nádherné mramorové efekty na zvolených předmětech. Je vhodná pro umělou hmotu, sklo, akrylové sklo, dřevo, lepenku, vyfouklá vajíčka, svíčky, kov. Můžete mramorovat také papíry, japonské papíry, mnoho látek a hedvábí. Barvy jsou...

Více

—————

Velká sleva diářů Filofax

V našem e-shopu    Obchod-KS    právě probíhá velká slevová akce diářů Filofax. Je možné dosáhnout slevy až 30 %. Akce platí do 31.5.2014

Více

—————

Tomáš Řepka - Neuhýbám! (Rebel na hřišti)

Tomáš Řepka - Neuhýbám! (Rebel na hřišti) Katalogová cena s DPH: 299 Kč Akční sleva 5 % Vaše cena s DPH: 284 Kč   Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A...

Více

—————


Novinky v nabídce

Tajemství Českého středohoří

NOVINKA Tajemství Českého středohoří Vaše cena s DPH: 799 Kč Imagine Media, s.r.o. Katalogové...

Více

—————

Komunikační systémy sluchově postižených

Nabízíme právě vydanou monografii Komunikační systémy sluchově postižených.   Název:                        Komunikační systémy sluchově...

Více

—————

Cibulkův kalendář 2015

Cibulkův kalendář pro televizní pamětníky 2015   Letos slaví Večerníček padesáté a Cibulkův kalendář pro televizní pamětníky páté narozeniny. A oslavit je můžete společně s nimi i Vy. Aleš Cibulka i tentokrát přináší řadu zajímavostí, výročí a postřehů z oblasti televizní tvorby a...

Více

—————


Kontakt

Ing. Karel Schejbal

Purkyňovo náměstí 1400
413 01 Roudnice nad Labem
GPS: 50°25'22.636"N, 14°15'16.035"E

otevírací doba:
Po - Pá : 7.00 - 17.00
So : 8.00 - 11.00
Ne : zavřeno


+420 775109165


Najdete nás na mapy.cz

Doporučujeme:

Big Shot Sada Starter Kit

Big Shot je vyřezávací a embosovací strojek bez nutnosti elektrického pohonu. Dodáváme s českým návodem. V ceně je: Solo platforma, Solo Shim (list z plastu) – V PRODLOUŽENÉ VERZI + 2 akrylové vyřezávací desky STANDARTNÍ. Dále sada obsahuje: 1x šablona vyřezávací šablona BigZ, 2x vyřezávací...

Více

—————


Aktuality

18.03.2015 11:25

Výstava kreativity v Dubči

Zveme Vás na pravidelnou výstavu kreativity v Dubči.

Celý článek

—————

15.03.2015 10:37

Velikonoční nabídka

Vážení zákazníci, připravili jsme si pro Vás nabídku velikonočního zboží: velikonočních sáčků, tašek, dekorací, barev a velikonočních kreativních materiálů. Následující zboží je pouze namátkový výběr z naší nabídky.   TOPP - Hurá...

Celý článek

—————